Att välja gudföräldrar

terese

vi valde syskon till Loke. Min bror och Johans syster. Vi valde så därför det inte skulle bli massa tjafs, men då min bror vart väldigt glad över att bli morbror vart han en självklarhet. vi kan väl ångra min sambos syster, ringer inte och gratulerar på födelsedagar, kommer inte på kalas för hon har så mycket viktiga saker. Festa!

Till Juli valde vi min brors bonusbarn. Hon är väldigt förtjust i barn, och eftersom vi inte är "blodssläkt" med henne, tyckte vi det var ett fint sätt att "knyta oss!" Hon är ju desutom storesyster till Lokes lilla kusin så hon kommer alltid vara omkring =)

Därefter valde vi en till gudmor, en vän till mej som kört mej och Juli på två läkarbesök (ja hon fick betalt) och visste att hon gärna ville bli ngns gudmor. Trodde inte jag skulle ångra det men det gör jag. Hon är alltid barnvakt till en massa barn, har aldrig en ledig tid och i början av sommaren provade jag på boxning. Hos hennes moster. Jag sa jag fick se om jag kunde få det att klaffa med tider, och då sa hon att L (gudmoren) kunde ju passa. DÅ sa jag "Hon har redan fullt upp med jobb och är ganska bokad utöver, vill inte hon ska passa för att jag ska gå och träna. DÅ väntar jag hällre och tränar de gånger sambon är hemma!" Detta var i all välmening till denna tjejen, för hon klagar på hon aldrig är ledig och får sova ut. Sen fick jag massa arga mess, varav jag svarade, "jag menade inget illa, jag vet ju du har mycket och vill inte belasta dej för jag ska träna två timmar,. träning är inte så viktigt!" och då blöev hon surare, "ska det va på det viset att du ska sura behöver vi aldrig mer ses!" ..

Mm, nästa barn.. tredje.. ska jag välja HELT OCH HÅLLET efter mej själv =)!!!

Svar: Visst är det svårt! har blivit ännu mer påtryckningar den här gången efter att Marcus bonusbror råkade ut för en allvarlig olycka i våras och vilka som ställt upp för deras barn och familjen så här i efterhand... nu råkar det vara gudfar/bror som ställer upp så mycket, men hade ju lika gärna kunna vara en kompis/gudfar som ställde upp på det sättet.. sen kan man ju inte gå och räkna med att "det värsta ska hända" och då måste gudföräldrarna vara några som steppar upp och tar sitt ansvar... svårt det där...
nastanperfekt.blo.gg

2014-08-26 | 19:26:25 ♥ http://tesslashes.blogsot.com
S

Nu är inte våra barn döpta men vi har gudföräldrar/faddrar ändå. Det är nära vänner till oss. Vi valde samma till båda. vi valde dem för att de är fantastiska förebilder och de kommer alltid finnas där för barnen.

2014-08-26 | 19:39:20 ♥ http://lifeofabandwife.blogg.se
Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Till min stora prinsessa valde vi vänner i bekantskapskretsen och det ångrar jag. Hon har inte träffat dem på flera år!
Till lilla prinsessan valde vi makens lillebror (fantastiskt bra val!) och min brorsdotter (mycket dåligt val) som är ungefär jämngamla.
Till lillprinsen valde vi ett par som är väldigt nära vänner till oss och det är vi nöjda med.

2014-08-26 | 20:06:15 ♥ http://annasfotnoter.wordpress.com/
Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Varken Robin eller Jennifer är döpta så vi har inga faddrar till dom. Däremot är jag och Peter faddrar åt hans brors barn och jag är det åt min systerdotter också :)

2014-08-26 | 20:15:10 ♥ http://blogg.loppi.se/mamabeatrice
anna

Första barnet valde vi min barndomsvän och hennes sambo. och till andra barnet valde vi min bror och min kusin

2014-08-27 | 16:22:13 ♥ http://heltenklaanna.blogg.se/
jannice lindell

vilket härligt event. hade du kul? kram jannice

2014-08-27 | 23:00:59 ♥ http://lovebyjannicelindell.blogspot.comNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback


En 27 årig mamma, blivande fru, husägare, vän mammaledig student Är mamma till Emma - född 2010 och Alice - född 2013 och bonusmamma till Simon -född 2002. Förlovad med Marcus och vi köpte nyligen hus strax utanför Stockholm. Nu är det mammaledigheten som fyller mina dagar men till hösten återgår jag till att studera till lärare.

Här får ni läsa om mina studier, mammaliv, husägandet, bakning, bröllopsplaner och vårt liv i allmänhet!