Tunga skyar

Maria sjömansfru och mamma

Jag känner precis igen det där. Behöver de där små andningshålen för att inte bryta ihop totalt. Passar på att rymma lite när jag får chansen och skickar över till maken ibland.

2013-11-12 | 13:27:23 ♥ http://eninvanaretillibyn.blogg.se/
Jennica

Åhhh, vad jag känner igen mig! Nu är min lilla "marodör" 4,5 år och sover äntligen hela nätter. Men jag kommer ihåg hur det var, ibland undrar jag hur jag överlevde på så lite sömn...

Jag har inte så många råd att ge, jag kämpade själv som en galning. Men en sak som vi gjorde, det var att ha vars en sovmorgon på helgerna och att ibland fick jag "sova igen" även i veckorna. Få ett par dagar då jag sov själv i sovrummet för att komma ifatt, medan min sambo (fd nu..) sov "där nere" hos lilltjejen. Det var nog det som gjorde att jag överlevde...

Kram på dig!! Och förresten, ha inte dåligt samvete eller ursäkta dig för att du skriver "tråkiga" inlägg, vill rymma eller inte är så positiv - alla som gått igenom detta förstår!

2013-11-12 | 20:11:12 ♥ http://www.jennicasblogg.blogspot.com
Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Jag tror att alla föräldrar förstår dig faktiskt. Men om du tar en promenad med vagnen då, sover hon då?

Sofie

När sambon är hemma från jobb (jobbar borta allt från ett par dagar till en månad ibland) så låter jag honom ta över. Speciellt läggningar på kvällen. När lilleman vaknar vill han ligga nära mig.

2013-11-13 | 05:43:52 ♥ http://frokenandersson.blogspot.com
terese

ush ja.. precis så är det här med.... vill abdikera emellanåt!

2013-11-19 | 17:50:08 ♥ http://tesslashes.blogsot.comNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback


En 27 årig mamma, blivande fru, husägare, vän mammaledig student Är mamma till Emma - född 2010 och Alice - född 2013 och bonusmamma till Simon -född 2002. Förlovad med Marcus och vi köpte nyligen hus strax utanför Stockholm. Nu är det mammaledigheten som fyller mina dagar men till hösten återgår jag till att studera till lärare.

Här får ni läsa om mina studier, mammaliv, husägandet, bakning, bröllopsplaner och vårt liv i allmänhet!