Naiv inför föräldraskapet

Marie

Du har en award hos mig =D

2013-11-14 | 20:44:57 ♥
Hanna

Jag kan minsann tänka mig att man är lite naiv innan egna kiddos. Säkerligen sådant man kan skratta åt i efterhand ;) Känner igen "det löser sig" - inställningen.. Den måste man nog ha för att ens våga chansa, men kan kanske ställas lite på sin spets när man inte tycker sig duga hur man än gör :P kram

2013-11-14 | 22:35:21 ♥ http://fruedholm.se
Marie

Ja oftast är det bra som man har det. Tänkte just på det då en bekant var hem till mig för ett tag sedan, hon gick runt här och titta och tyckte si och så och hade åsikter om hur vi skulle göra om tills bebben kommer. Men jag sa det att vi har full koll och man behöver inte känna att man måste anstränga sig så mycket för det fungerar ändå

Kramar

2013-11-15 | 00:18:56 ♥ http://myflowergirl.blogg.se
Saras liv

Haha, för mig var det tvärtom med tvåan. Jag hade hört så mycket om tvåbarnschocken, och då våran bebistid med Tuva var otroligt jobbig med kolik och noll sömn så förberedde jag mig för det värsta, vi planerade till och med Isak till oktober för att vi skulle kunna stänga in oss under vintermånaderna och sen kunna komma ut till sommaren och ha liiiite mindre kaos och lite rutiner. Men så gick det hur bra som helst och inte minsta tvåbarnschock alls! Haha!

2013-11-15 | 07:13:44 ♥ http://www.sarasliv.se
mammaTEA

Man får ju höra en del naiva saker :D jag tror inte att inställning löser problem men tror att en positiv inställning kan hjälpa i många situationer.

2013-11-15 | 07:23:39 ♥ http://Mammatea.se
heycherryberry.blogg.se

Jag väntar tredje barnet och jag kommer ihåg att efter första barnet fick jag "äta upp" en hel massa som jag hade tyckt och tänkt inför första barnet. Nu har jag inga illusioner. Det blir som det blir. Barnet kommer förmodligen att börja med godis alldeles för tidigt på grund av äldre syskon, äta burkmat eller se program med för snabba bildväxlingar just för att de äldre barnen väljer fredagsfilm. Jag tror dock att det blir bra i alla fall. :)

2013-11-15 | 14:51:59 ♥ http://heycherryberry.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback


En 27 årig mamma, blivande fru, husägare, vän mammaledig student Är mamma till Emma - född 2010 och Alice - född 2013 och bonusmamma till Simon -född 2002. Förlovad med Marcus och vi köpte nyligen hus strax utanför Stockholm. Nu är det mammaledigheten som fyller mina dagar men till hösten återgår jag till att studera till lärare.

Här får ni läsa om mina studier, mammaliv, husägandet, bakning, bröllopsplaner och vårt liv i allmänhet!