"Om hon vore kille..."

Lina

Va tråkigt det är att det är så många som säger att tjejer och killar "ska" vara på ett visst sätt. Alla är väl barn och alla barn är olika - och det är väl det mest fascinerande av allt :) Va söt hon var i nya klänningen (i inlägget Tisdagstankar) förresten :)

Kram på er!

2015-01-27 | 13:47:13 ♥ http://helbraflinga.blogg.se
Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Vår lille prins ligger också under luppen för att han inte följer mönster. Det är tufft som förälder att känna sig ifrågasatt eller att ens barn blir det.
Fast vår kille lugnade ner sig och var världens gosigaste och snälla kille under jullovet. Nu, efter tre veckor på förskolan är han som förbytt. Jag tror att beteendet kommer från stressen av att ha så många barn omkring sig på förskolan... men hur får man fram det på bästa sätt!
Förlåt, det här blev långt! Jag ville mest säga att jag förstår vad du går igenom.
Stora kramar

2015-01-27 | 21:09:01 ♥ http://annasfotnoter.wordpress.com/
Anonym

Oacceptabelt! Kan rekommendera facebookgruppen genusmedvetet föräldraskap. Där är många vanliga föräldrar blandat med pedagoger så det finns mycket stöd och tips och råd och jag tycker att gruppen har en vänlig inställning.

2015-01-28 | 09:39:10 ♥
Liselott

Precis så var våran dotter också i den åldern men hon blev aldrig lugnare utan allt blev bara värre och värre och nu är hon 7 år och vi har även märkt av att hon inte klarar av det sociala samspelet. Hoppas allt går bra för er och att dottern mår bra i den hon är.

2015-01-28 | 10:52:49 ♥ http://liselott.vimedbarn.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback


En 27 årig mamma, blivande fru, husägare, vän mammaledig student Är mamma till Emma - född 2010 och Alice - född 2013 och bonusmamma till Simon -född 2002. Förlovad med Marcus och vi köpte nyligen hus strax utanför Stockholm. Nu är det mammaledigheten som fyller mina dagar men till hösten återgår jag till att studera till lärare.

Här får ni läsa om mina studier, mammaliv, husägandet, bakning, bröllopsplaner och vårt liv i allmänhet!